Milan Paulus kijkt uit naar de Ronde van Limburg.
Volledig scherm
Milan Paulus kijkt uit naar de Ronde van Limburg. © RV

Voor Milan Paulus is de GP Vermarc de tussenstap naar de beloftenkoersen: “Kijk ook uit naar de Ronde van Limburg”

Wielrennen beloftenMilan Paulus (SEG Racing Academy) mag met een weekje vertraging, de Ardense Pijl werd immers geannuleerd, toch weer koersen. De Truienaar heeft er zin in, want zijn koersen komen er eindelijk aan. Zaterdag start hij in de GP Vermarc, op pinkstermaandag staat de Ronde van Limburg op het programma. “Ik kijk uit naar de koersen die ik met de nationale ploeg kan rijden, maar ook de Ronde van Limburg staat hoog op het lijstje. “Ik ken bij wijze van spreken elke meter van het parcours”, lacht Paulus.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Mauro Van Goethem (KSC Dikkelvenne): “Ik leg me niet automatisch neer bij statuut van invallersdoelman”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Mauro Van Goethem (KSC Dikkelven­ne): “Ik leg me niet automa­tisch neer bij statuut van invallers­doel­man”

  Leuke avond op de Hofkouter vrijdag. Tweedenationaler SC Dikkelvenne en AA Gent speelden een gezapige oefenpartij (2-3). De toeschouwers genoten. Niet alleen van het voetbal, ook van het sociaal contact. Blikvanger bij de thuisploeg was doelman Mauro Van Goethem (19), door keeperstrainer Karel Van Poucke twee jaar geleden naar Dikkelvenne gebracht.
 3. Nathalie Bex wordt vijfde op het Belgisch kampioenschap: “Teleurgesteld, want er zat meer in”
  Wielrennen BK vrouwen

  Nathalie Bex wordt vijfde op het Belgisch kampioen­schap: “Teleurge­steld, want er zat meer in”

  Nathalie Bex (Bingoal Casino-Chevalmeire) heeft met een vijfde plaats op het BK in Waregem haar beste resultaat van het seizoen neergezet. Toch is de Truiense niet tevreden. Ze had in de slotfase van het BK op meer steun van haar ploegmaats gerekend. “Kopecky was weg, de titel kon ik sowieso vergeten en ook plaats twee was geen optie. Als mijn ploegmaats gewerkt hadden, dan zat een derde plaats er zeker in voor mij”, vertelt Nathalie Bex.