Stallone Limbombe viert een doelpunt. Is hij vanavond opnieuw aan het feest tegen zijn ex-club OH Leuven?
Volledig scherm
Stallone Limbombe viert een doelpunt. Is hij vanavond opnieuw aan het feest tegen zijn ex-club OH Leuven? © BELGA

Voor het eerst sinds 2018 komt een eersteklasser naar het Lisp: Lierse mag hopen op bekerstunt tegen OHL

Voetbal Beker van BelgiëVoor het eerst sinds april 2018 komt er nog eens een eersteklasser op bezoek in het Herman Vanderpoortenstadion. Drie en een half jaar geleden ontving Lierse Zulte Waregem in Play-off 2, vanavond ontvangt Lierse Kempenzonen OH Leuven voor de beker. En er zijn meerdere redenen waarom het nieuwe Lierse straks mag hopen op een stunt.

 1. Patro Eisden plukt Maasmechelaar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Patro Eisden plukt Maasmeche­laar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”

  Je moet het maar meemaken. Vorige week werd Maasmechelaar Simon Bammens weggeplukt bij reeksgenoot THES en enkele dagen later zit hij niet enkel in de kern voor de partij in Knokke, maar mag hij in de slotfase ook de 1-2 voorsprong helpen over de streep trekken. Wat een debuut! “Uiteraard was ik blij en dankbaar voor zoveel vertrouwen, maar de belangrijke driepunter voor de ploeg maakte me het meest gelukkig. De viering achteraf was top en gaf een onvergetelijk gevoel”, geniet de 24-jarige verdediger nog na.
 1. Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”
  voetbal jupiler pro league

  Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”

  Dankzij een overwinning vorig weekend op bezoek bij STVV staat AA Gent eindelijk op de beoogde vierde plaats. De Buffalo’s willen dat zo houden en daarmee aartsrivaal Club Brugge de loef afsteken. Julien De Sart gaf aan dat AA Gent vooral gas kon terugnemen, ideaal in deze drukke periode. Dat de middenvelder sinds enkele weken opnieuw fit is, scheelt meer dan een slok op de borrel voor de Buffalo’s.