De landstitel 2020-2021 is voor Gantoise. In Antwerpen werd twee keer gewonnen tegen Dragons.
Volledig scherm
De landstitel 2020-2021 is voor Gantoise. In Antwerpen werd twee keer gewonnen tegen Dragons. © Belga

Voor het eerst sinds 2009 zijn vrouwen Gantoise weer kampioen: “Hopelijk is dit de start van een reeks”

HOCKEY EREDIVISIE VROUWEN FINALE PLAY-OFFSDe honger naar de landstitel was groot en het voorbije weekend zijn de hockeyvrouwen van Gantoise erin geslaagd om die eerste nationale kroon sedert 2009 te veroveren. Een matuur Gantoise telde Dragons uit: zaterdag werd het 3-0 en zondag 3-2. In beide wedstrijden werd het openingsdoelpunt van Gantoise door de 17-jarige Noa Schreurs gescoord.

  1. Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandecaveye winnen openingmanche BK beachvolleybal in Ieper: “Onwaarschijnlijke finale”
    BEACHVOLLEYBAL

    Gilles (Caruur Gent) en Louis Vandeca­veye winnen openingman­che BK beachvol­ley­bal in Ieper: “Onwaar­schijn­lij­ke finale”

    De openingsmanche van het Belgisch kampioenschap beachvolleybal was meteen een schot in de roos. Onder een stralende zon, met de imposante Lakenhallen van Ieper op de achtergrond werd er fel gestreden voor de eerste overwinning van het seizoen. Het nieuwe Gentse duo Jo Coenen en Tim Degruyter bereikte de halve finale. Gilles Vandecaveye - ook een volleyballer van Caruur Gent - was samen met zijn broer Louis net te sterk voor zijn clubgenoten en won de finale na een geweldige finale.