De volleybalploegen uit de regio Antwerpen kunnen zich dit weekend in de kijker spelen tijdens topconfrontaties tegen de beste teams van België.
Volledig scherm
De volleybalploegen uit de regio Antwerpen kunnen zich dit weekend in de kijker spelen tijdens topconfrontaties tegen de beste teams van België. © Gmax

Volgend weekend staat de kalender vol bekerwedstrijden met clubs uit de Antwerpse regio tegen teams uit de EuroMillions League

volleybalHet zijn hoogdagen voor de Antwerpse volleybalteams. Dankzij een geweldige bekercampagne zijn er verschillende herenploegen die zich geplaatst hebben voor de 1/8ste finales van de beker van België. Als ultieme beloning mag iedereen volgend weekend de confrontatie aangaan met de toppers uit de allerhoogste klasse van de Belgische volleybalcompetitie. 

  1. Renée Denys (Athenas Lummen): “We gaan ons vel duur verkopen tegen Kangoeroes Mechelen”

    Renée Denys (Athenas Lummen): “We gaan ons vel duur verkopen tegen Kangoeroes Mechelen”

    In Top Division Women basketbal spelen ze de komende weken gewoon verder. Athenas Lummen is, tegen alle verwachtingen in, bezig aan een schitterend seizoen. Vorig weekend werd knap gewonnen, na een thriller van formaat, van Spirou Charleroi. De vierde overwinning van het seizoen voor de meisjes van succescoach Philip Wolk. Dit weekend wacht de loodzware opdracht in en tegen Kangoeroes Mechelen. Op papier kansloos, maar elke wedstrijd moet eerst gespeeld worden.