Zaalvoetballer Laurenz Simoens ruilt deze zomer Lier voor Moeskroen.
Volledig scherm
Zaalvoetballer Laurenz Simoens ruilt deze zomer Lier voor Moeskroen. © Mpics

Voetballer Laurenz Simoens met succes in de ring: “Boksen is een geweldige uitlaatklep”

FUTSAL / VOETBAL / BOKSENEen kat heeft negen levens. Laurenz Simoens wellicht ook. De voorbije jaren deed de Bruggeling het uitstekend als zaalvoetballer, veldvoetballer en freestyler. Nu komt daar een carrière als bokser supplementair bij. Dit weekend won hij in zijn thuisstad een amateurkamp na welgeteld één minuut.

 1. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.