Het ziet er sterk naar uit dat we de kunstjes van MVP Vladimir Mihailovic volgend seizoen niet meer op de Belgische terreinen zullen kunnen bewonderen.
Volledig scherm
Het ziet er sterk naar uit dat we de kunstjes van MVP Vladimir Mihailovic volgend seizoen niet meer op de Belgische terreinen zullen kunnen bewonderen. © Geert De Rycke

Vladimir Mihailovic (Okapi Aalst) op weg naar buitenlandse topclub

Basketbal BNXT LigaBasketbalploeg Okapi Aalst bereidt zich voor op het allereerste BNXT-seizoen. Daarin kan het zich maar beter goed wapenen, want er is concrete interesse van topclubs uit binnen- en buitenland voor goudhaantje Vladimir Mihailovic. De MVP van het voorbije seizoen blijft voorlopig in Aalst, maar de financiële lokroep wordt groot.

  1. Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”
    hockey gouden stick

    Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”

    Voor de 19-jarige Arno Van Dessel is 2022 een jaar om in te kaderen. De middenvelder van Herakles veroverde zijn eerste caps bij de Red Lions, oogstte veel lof met zijn prestaties én won zondagavond de Gouden Stick als Rising Star van de ION Hockey League. “Het gaat snel, maar ik blijf met beide voeten op de grond. Er zijn immers nog wel wat werkpunten”, aldus een nuchtere Van Dessel.