Het ziet er sterk naar uit dat we de kunstjes van MVP Vladimir Mihailovic volgend seizoen niet meer op de Belgische terreinen zullen kunnen bewonderen.
Volledig scherm
Het ziet er sterk naar uit dat we de kunstjes van MVP Vladimir Mihailovic volgend seizoen niet meer op de Belgische terreinen zullen kunnen bewonderen. © Geert De Rycke

Vladimir Mihailovic (Okapi Aalst) op weg naar buitenlandse topclub

Basketbal BNXT LigaBasketbalploeg Okapi Aalst bereidt zich voor op het allereerste BNXT-seizoen. Daarin kan het zich maar beter goed wapenen, want er is concrete interesse van topclubs uit binnen- en buitenland voor goudhaantje Vladimir Mihailovic. De MVP van het voorbije seizoen blijft voorlopig in Aalst, maar de financiële lokroep wordt groot.

 1. Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteindelijk zat er voor Patro meer in”

  Patro Eisden en Thes delen de punten in matig derby: “Vooraf had ik voor een punt getekend, uiteinde­lijk zat er voor Patro meer in”

  De Limburgse derby tussen Patro Eisden en Thes Sport bracht niet het vuurwerk dat velen verwachtten. Het werd een gesloten wedstrijd met amper doelkansen. Beide defensieve blokken hielden de ruimtes klein, terwijl de aanvallende linies zelden gevaar creëerden. De brilscore is dan ook een terechte weergave van de het spelbeeld. Beide teams konden zich achteraf in de puntendeling vinden. Al vond trainer Stijnen, dat Eisden met twee goede mogelijkheden van Bounou het meeste aanspraak maakte op de zege.
 2. Limburgse Futsalteams blijven verrassen: “Borgloon op kop in de klassering, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  Limburgse Futsal­teams blijven verrassen: “Borgloon op kop in de klassering, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

  De Limburgse Futsalteams in eerste Nationale blijven verbazen. Renolim Borgloon ging Charleroi in eigen huis verslaan en blijft met het maximum van de punten de klassering aanvoeren. Full Hasselt en ZVK Eisden Dorp wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Proost Lierse en My-Cars Chatelet en prijken in de rangschikking op een gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op leider Borgloon.
 1. Arne Baers komt ten val op de mijnterril in Beringen: “Risico’s nemen, hoort erbij”
  Veldrijden

  Arne Baers komt ten val op de mijnterril in Beringen: “Risico’s nemen, hoort erbij”

  Arne Baers (Acrog Balen) werd op één ronde voor het einde van de Ethias Cross in Beringen uit koers genomen. Geen finish in eigen stad dus en dat zag de Palenaar toch liever anders. “Natuurlijk ben ik gestart om aan te komen, maar het was heel zwaar. Bovendien kwam ik in de slotfase ook nog eens ten val, waardoor ik het helemaal kon vergeten. Jammer, maar op naar de volgende cross. Met meer geluk”, reageert Baers.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).