Vlad Van Mechelen werd recent nog vierde op het EK in het Italiaanse Trento.
Volledig scherm
Vlad Van Mechelen werd recent nog vierde op het EK in het Italiaanse Trento. © Photo News

Vlad Van Mechelen wordt ondersteund door La Française des Jeux: “Ik word van heel nabij opgevolgd”

Wielrennen U19Het voorbije seizoen liet Vlad Van Mechelen zich meermaals opmerken op het internationale wielertoneel. Zijn vierde plaats op het EK en zijn achtste plaats op het WK bleven niet onopgemerkt. Als eerstejaars bij de juniores speelde hij een rol van betekenis. Vanaf nu zal hij bijkomend ondersteund worden door La Française des Jeux.

 1. Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmatige ploeg speelt kampioen”
  Futsal tweede nationale

  Voorzitter Dirk Arnoets (FP Aarschot) sluit heenronde positief af: “De meest regelmati­ge ploeg speelt kampioen”

  Halverwege de competitie staat FP Aarschot op de tweede plaats in tweede nationale, al moeten enkele ploegen nog één of twee inhaalwedstrijden afwerken. Lichte verschuivingen blijven dus – ook in de top van de rangschikking – mogelijk. Toch kunnen de eerste conclusies al getrokken worden. FP Aarschot blijft in ieder geval meespelen voor de prijzen.
 2. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
  voetbal tweede nationale b

  Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

  Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.
 3. Dries Vandekerckhove en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”
  voetbal vierde provinciale A

  Dries Vandekerck­ho­ve en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”

  FA Nieuwpoort doet een uitstekende zaak in vierde provinciale A na een 2-0-zege tegen Gits, dat na deze nederlaag uit de top drie valt. Nieuwpoort komt op gelijke hoogte met Gits en heeft, met nog een wedstrijd te goed, zicht op de huidige derde plaats van Vleteren. Aanvoerder Dries Vandekerckhove scoorde in het duel tegen Gits en staat even stil bij de goede reeks van zijn ploeg.