Vlad Van Mechelen was in Bierbeek de snelste in een sprint met vier.
Volledig scherm
Vlad Van Mechelen was in Bierbeek de snelste in een sprint met vier. © Geert Tresignie

Vlad Van Mechelen is al aan vierde overwinning toe: “Er mag nog iets extra bijkomen”

Wielrennen junioresIn de eerste twee maanden van het nieuwe seizoen ontpopte Vlad Van Mechelen zich tot een van de absolute smaakmakers bij de juniores. De Bertemnaar mocht al vier keer het allerhoogste schavot betreden. Dit weekend was hij nog aan het feest in Bierbeek. Voor de Bertemnaar werd het een halve thuiskoers.

 1. Matthias Jansen en OG Vorselaar ontvangen ASV Geel: “Overwinning tegen Bevel geeft boost”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Matthias Jansen en OG Vorselaar ontvangen ASV Geel: “Overwin­ning tegen Bevel geeft boost”

  Bij OG Vorselaar kunnen ze zich opmaken voor twee uitdagingen. Volgende week staat een bezoek naar leider Wezel op het programma, zaterdagavond om 19.30 uur speelt de formatie uit eerste provinciale gastheer voor ASV Geel. Dat zal gebeuren met de nodige luister. Aan de wedstrijd is een sponsoravond gekoppeld, en wordt de succesvolle jeugdwerking aan het publiek voorgesteld.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.