Vlad Van Mechelen was de beste landgenoot op het WK bij de juniores.
Volledig scherm
Vlad Van Mechelen was de beste landgenoot op het WK bij de juniores. © Belga

Vlad Van Mechelen beleefde twee fantastische weken: “De voldoening is zeer groot”

Wielrennen junioresVierde op het Europees kampioenschap en achtste op het wereldkampioenschap in eigen land. Welke jonge renner zou er niet onmiddellijk voor tekenen? Vlad Van Mechelen maakte het de voorbije twee weken allemaal mee. Voor de Bertemnaar was het een mooie afsluiter. Of toch niet helemaal. Parijs-Roubaix komt er nog aan.

 1. Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrijden meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche (VC Oudegem): “Positieve acties van de vorige wedstrij­den meenemen naar zaterdag tegen Oostende”

  Felice Vanassche was vorige week tijdens de ontmoeting tegen Asterix Avo één van de uitblinkers bij VC Oudegem. Met haar sterke servicereeks speelde ze tijdens de tweede set de landskampioenen op een hoopje. Die knappe prestatie leverde uiteindelijk maar een puntje op. De aanvalster van de Dendermondse club wil zaterdag met haar team opnieuw de volle buit pakken tegen Hermes Oostende.
 2. Jan Meertens (Achel) verwacht een interessante competitie: “We zijn sterker geworden, maar de rest is dat ook”
  Volleybal Liga A

  Jan Meertens (Achel) verwacht een interessan­te competitie: “We zijn sterker geworden, maar de rest is dat ook”

  Tectum Achel begint zaterdag aan de competitie op het veld van Aalst. De Noord-Limburgers trokken zes nieuwkomers aan. Op papier lijkt de kern versterkt en daar is coach Jan Meertens het mee eens. “De ploeg is inderdaad een stuk sterker dan vorig seizoen, maar dat geldt ook voor heel wat andere ploegen. Het zal een hele klus worden om beter te doen dan de vijfde plaats van vorig seizoen. Intussen trainen we ook tijdens de namiddag en dat is ook een enorme verbetering”, vertelt Meertens.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.