Victor De Raes zette mee zijn schouders onder de GP Affligem en de Affligem Classic.
Volledig scherm
Victor De Raes zette mee zijn schouders onder de GP Affligem en de Affligem Classic. © Geert Tresignie

Vlaams-Brabantse wielerwereld in rouw na overlijden van Victor De Raes

WielrennenDe provincie Vlaams-Brabant treurt om het heengaan van een groot wielerliefhebber. Dit weekend overleed Victor De Raes op achtenzeventigjarige leeftijd na een slepende ziekte. De Affligemnaar was in eigen gemeente de grote bezieler van talrijke wedstrijden. Daardoor genoot hij terecht groot aanzien in de hele provincie.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.