Coach Peter Everaerts en VK Linden maken zich op voor het bekertreffen met R. Cappellen FC.
Volledig scherm
Coach Peter Everaerts en VK Linden maken zich op voor het bekertreffen met R. Cappellen FC. © Hans Deveuster

VK Linden maakt zich op voor bekerduel tegen tweedeklasser R. Cappellen FC. Coach Peter Everaerts: “We willen een goed resultaat neerzetten”

Voetbal tweede ronde beker van belgiëNa de vlotte 1-6-bekerzege van vorig weekend bij EC Erpion wacht zondag met tweedeklasser R. Cappellen FC een mooie affiche voor VK Linden. Coach Peter Everaerts kijkt het duel alvast met het nodige vertrouwen tegemoet.

 1. Siegerd Degeling (E.Termien) neemt zijn taak ter harte: “Een ploegkapitein heeft een voorbeeldfunctie op en naast het veld”

  Siegerd Degeling (E.Termien) neemt zijn taak ter harte: “Een ploegkapi­tein heeft een voorbeeld­func­tie op en naast het veld”

  Na twee nederlagen op rij kon Eendracht Termien vorig weekend een eerste overwinning vieren. Met onder meer twee doelpunten van ploegkapitein Siegerd Degeling bleef de Genkse derdeklasser baas over Koersel. Zondagmiddag wacht Eendracht een nieuwe derby, dan komt Wellen op bezoek. “Het is niet het eerste jaar dat Termien een slechte start kent. Een nieuwe derbyzege zet de trein opnieuw helemaal op de rails”, aldus de nieuwe Termienkapitein.
 2. Michael Davis maakt indruk bij 
Waasland-Beveren: “Ik blijf progressie maken”
  voetbal 1B

  Michael Davis maakt indruk bij Waas­land-Beveren: “Ik blijf progressie maken”

  Het publiek van Waasland-Beveren - de meegereisde bezoekende supporters dan toch - leerde vorige week tegen RWDM nieuwkomer Michael Davis kennen. De negentienjarige verdediger viel al vroeg in en scoorde de mooie openingstreffer in het Edmond Machtensstadion. Binnen de club horen we al enige tijd positieve signalen over de jonge Belg die overkwam van KV Mechelen. Ook vrijdagavond tegen Lierse maakt hij een goeie kans om te spelen.