Vitinho krijgt felicitaties van ploegmaat Utkus nadat hij Cercle op voorsprong heeft gekopt in Zulte Waregem: “Leuk dat ik als relatief kleine speler met het hoofd kon scoren, maar vooral de drie punten waren belangrijk.”
Volledig scherm
Vitinho krijgt felicitaties van ploegmaat Utkus nadat hij Cercle op voorsprong heeft gekopt in Zulte Waregem: “Leuk dat ik als relatief kleine speler met het hoofd kon scoren, maar vooral de drie punten waren belangrijk.” © BELGA

Vitinho (Cercle Brugge) wil vrijdagavond tegen Eupen bevestigen: “Ik voel veel vertrouwen”

VOETBAL EERSTE KLASSE ACercle Brugge zorgde voor stuntwerk vorig weekend op Zulte Waregem. Het keerde een 2-0-achterstand om in 2-4-winst, met onder meer een assist en een doelpunt van Vitinho. De intussen 22-jarige Braziliaan geniet nu al vijf wedstrijden het vertrouwen van trainer Vanderhaeghe als rechter wingback en wil tegen Eupen zijn goede prestatie aan de Gaverbeek bevestigen. “Ik voel veel vertrouwen en dat heb ik nodig.”

 1. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

  Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.
 2. VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Middenspeelsters maakten het verschil”
  Volleybal Liga A Vrouwen

  VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Midden­speel­sters maakten het verschil”

  Saturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om te stunten tegen VDK Gent. De roodhemden van coach Audry Frankart speelden een al bij al verdienstelijke match in de Oost-Vlaamse derby, maar eens te meer bleek dat de ploeg iets te weinig kwaliteit aan boord heeft om tegen de toppers punten te pakken. VDK Gent komt door de derde opeenvolgende zege alleen aan de leiding nadat concurrent Asterix een punt liet liggen tegen Oudegem.