KRB Jabbbeke (bovenaan, in het zwart-wit) startte overtuigend aan het nieuwe krachtbalseizoen. Foto genomen tegen KRB Sint-Michiels (onderste rij).© RV
Volledig scherm
KRB Jabbbeke (bovenaan, in het zwart-wit) startte overtuigend aan het nieuwe krachtbalseizoen. Foto genomen tegen KRB Sint-Michiels (onderste rij).© RV © RV

Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

Krachtbal eerste nationaleEerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.

0 reacties

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.