Vincent Koziello, hier in actie tegen Noa Lang van Club Brugge, stond tegen Antwerp voor het eerst in de basis bij de kustploeg.
Volledig scherm
Vincent Koziello, hier in actie tegen Noa Lang van Club Brugge, stond tegen Antwerp voor het eerst in de basis bij de kustploeg. © BELGA

Vincent Koziello (KV Oostende) klopt op de deur van de basiself: “Match tegen Eupen wordt zéér belangrijk”

VOETBAL EERSTE KLASSE ADe Franse middenvelder Vincent Koziello (26) mocht vorige week tegen Antwerp z'n eerste basisplaats bij Oostende vieren. Alhoewel, ‘vieren’. De Kustboys verloren met 3-0 en kijken tegen een 0 op 15 aan. “We moeten de solidariteit terugvinden”, oppert de gewezen spelverdeler van Nice. 

 1. Voorde-Appelterre haalt drie nieuwkomers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”
  voetbal derde nationale A

  Voor­de-Appelterre haalt drie nieuwko­mers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”

  De sportieve cel van fusieclub Voorde-Appelterre heeft er enkele intensieve weken opzitten. De derdenationaler bereikte inmiddels een akkoord met negen van de huidige kernspelers en haalde ook al drie nieuwkomers aan boord. Zo komt Rob Van Der Wilt over van Merelbeke, maakt Sam Thielemans de overstap van Dender, maar meest opvallende naam is toch deze van Michiel Lepage. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove was immers gestopt met voetballen, maar hervat volgend seizoen opnieuw bij Voorde-Appelterre.
 2. Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”
  Wielrennen profs

  Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”

  Bora-hansgrohe stelde deze week de troepen voor 2022 voor. Jordi Meeus kon tijdens de online persconferentie rekenen op heel wat belangstelling. De Lommelaar was enthousiast en vooral, hij toonde veel ambitie voor zijn tweede jaar bij de profs. “Ik ben nog altijd blij dat ik gewacht heb met prof te worden. Bora-hansgrohe bleek de goede keuze en na een inloopjaar ben ik klaar voor de resultaten”, vertelt Jordi Meeus.