Vlak voor de aftrap overhandigde RWDM-voorzitter Thierry Dailly een attentie aan doelman Anthony Sadin voor zijn honderdste wedstrijd.
Volledig scherm
Vlak voor de aftrap overhandigde RWDM-voorzitter Thierry Dailly een attentie aan doelman Anthony Sadin voor zijn honderdste wedstrijd. © Belga

Vincent Euvrard en RWDM dankzij 1-0-zege tegen Lierse Kempenzonen en zes op zes nu al dicht bij behoud: “Voetjes op de grond houden”

Voetbal 1BMet een tweede zuinige zege op rij onder nieuwe trainer Vincent Euvrard heeft RWDM de bezoekers uit Lier nog wat dieper in de put geduwd. Bovendien heeft de Brusselse club zelf een grote optie genomen op een verlengd verblijf in 1B. De kloof tussen beide ploegen bedraagt intussen al twaalf punten en dat met nog dertien wedstrijden te spelen. RWDM kan met een goed gevoel de kerstperiode in.

 1. Ibrahima Seck met Zulte Waregem naar Waasland-Beveren: “Voor mij begon het in België op de Freethiel”
  VOETBAL 1A

  Ibrahima Seck met Zulte Waregem naar Waas­land-Beveren: “Voor mij begon het in België op de Freethiel”

  De rangschikking al eens goed bestudeerd? Dat heeft trainer Francky Dury ongetwijfeld gedaan, en die heeft vastgesteld dat Zulte Waregem nog amper zes punten achterstand telt op Charleroi, de nummer... drie. Reden genoeg dus om de huidige goede reeks van twintig op dertig komende zaterdag een verlengstuk te geven. Essevee trekt naar Waasland-Beveren, en dat is vooral voor Ibrahima Seck een match met een speciaal randje.
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"