Vincent Baestaens legt donderdag een cruciale test af.
Volledig scherm
Vincent Baestaens legt donderdag een cruciale test af. © Mpics

Vincent Baestaens herstelt goed van dubbele breuk: “Mogelijk start ik zondag in Dendermonde”

VeldrijdenOp 13 december kwam Vincent Baestaens in Gavere zwaar ten val. Een ribbreuk en een breuk van een lendenwervel waren het gevolg. Een wekenlange inactiviteit leek onoverkomelijk. Amper tien dagen later gloort er licht aan de tunnel. Baestaens legt donderdag een test af. Als die meevalt, start hij zondag in Dendermonde.

 1. Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklasser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklas­ser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”

  Eind september vorig jaar verbrak eersteklasser Beerschot eenzijdig het contract van Alexander Maes. Zo moest de Genkenaar nog voor het sluiten van de transfermarkt in allerijl op zoek naar een nieuwe werkgever en die vond hij uiteindelijk met de Roemeense promovendus FC Arges Pitesti. Na een moeilijke start, gekruid met administratieve vertragingen en een coronabesmetting, lijkt Maes eindelijk zijn draai te hebben gevonden.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"