Viktor Vandenberghe boekte vorige zondag in Beringen z'n eerste seizoenzege voor Yordi Corsus en de Deen Daniel Nielsen.
Volledig scherm
Viktor Vandenberghe boekte vorige zondag in Beringen z'n eerste seizoenzege voor Yordi Corsus en de Deen Daniel Nielsen. © RV / Bert Containers-Doltcini

Viktor Vandenberghe trekt naar Berencross: “Door de regen veel modder, maar tof parcours in Meulebeke”

Veldrijden junioresTweedejaarsjunior Viktor Vandenberghe begon goed aan het seizoen. Hij zette vorige zondag de UCI-veldrit in Beringen op zijn naam, werd in Kessel én Wiekevorst tweede en ook derde in de Kleebergcross in het Nederlandse Mechelen. Zaterdag trekt hij naar de Berencross in Meulebeke.

  1. Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklasser Proost Lier voor plaats in kwartfinale van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”
    Futsal Tweede Nationale

    Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklas­ser Proost Lier voor plaats in kwartfina­le van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”

    In het voorjaar degradeerde Proost Lier naar tweede nationale. Het bestuur stelde een nieuwe ploeg samen om zo snel mogelijk opnieuw te promoveren. De eerste signalen zijn alvast positief. Na zeven speeldagen zijn de Pallieters nog altijd ongeslagen in hun reeks. Vrijdag speelt de ploeg voor een plaats in de kwartfinale van de beker van België tegen reeksgenoot Standard Luik.