Viktor Vandenberghe aan het werk tijdens de Flandriencross in Hamme: voor de eerstejaarsjunior wordt het WK een unieke belevenis.
Volledig scherm
Viktor Vandenberghe aan het werk tijdens de Flandriencross in Hamme: voor de eerstejaarsjunior wordt het WK een unieke belevenis. © Geert De Rycke

Viktor Vandenberghe kijkt uit naar het WK: “Misschien is het de enige keer in mijn leven dat ik in Amerika een cross rijd”

VELDRIJDEN JUNIORENZondag om 18 uur Belgische tijd rijdt eerstejaarsjunior Viktor Vandenberghe (16) de cross van zijn leven. In het Amerikaanse Fayetteville mag hij het WK afwerken. De Vichtenaar was blij toen hij zondagavond negatief testte op corona.

  1. Lyra-Lierse speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale B

    Ly­ra-Lier­se speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”

    Lyra-Lierse staat na een 16 op 18 plots in de top vier van tweede nationale B, op vijf punten van de leider en dat is Hades Kiewit. Zaterdag - let op: vervroegd aanvangsuur: 18.30 uur - staat er op het veld van Hades Kiewit dus een heuse topper op het programma, waarin Lyra-Lierse zich helemaal in het zog van Hades kan voetballen. Bij winst beent Lyra-Lierse de leider zo goed als bij.