Eerstejaarsjunior Viktor Vandenberghe mocht in Moerkerke voor het eerst dit seizoen juichen.
Volledig scherm
Eerstejaarsjunior Viktor Vandenberghe mocht in Moerkerke voor het eerst dit seizoen juichen. © Foto Coghe

Viktor Vandenberghe heeft eerste seizoenzege beet: “Top drie op de Koppenberg zou heel mooi zijn”

VELDRIJDEN JUNIORENViktor Vandenberghe (16) heeft in het veld een eerste zege beet. In Moerkerke zette hij zaterdag de regionale cross voor eerstejaarsjunioren op zijn naam. Een etmaal later werd hij in de UCI-veldrit in het Nederlandse Oisterwijk twaalfde.

 1. Feest aan de slijkerige Doelvelden, want Lyra-Lierse heeft de topper tegen Hoogstraten gewonnen: “Details doen deze wedstrijd in ons voordeel kantelen. Ik heb alle redenen om tevreden te zijn”

  Feest aan de slijkerige Doelvelden, want Ly­ra-Lier­se heeft de topper tegen Hoogstra­ten gewonnen: “Details doen deze wedstrijd in ons voordeel kantelen. Ik heb alle redenen om tevreden te zijn”

  Lyra-Lierse heeft de topper tegen Hoogstraten gewonnen. 1-0 werd het aan de slijkerige Doelvelden, een penaltygoal van Jordy Peffer. De nederlaag zorgde voor tevreden gezichten bij Lyra-Lierse, en frustratie bij Hoogstraten, dat zelf een penalty miste en enkele wenkende kansen binnen het bereik van Mats Sterkens trapte.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  Dominik Thalhammer start als nieuwe Cer­cle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  KV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen.