Viktor Soenens (midden) sprintte in Laarne nog naar de tweede plaats voor Arne Desimpelaere en Stan Dens. Winnaar Mauro Cuylits, buiten beeld, spurtte iedereen uit het wiel.
Volledig scherm
Viktor Soenens (midden) sprintte in Laarne nog naar de tweede plaats voor Arne Desimpelaere en Stan Dens. Winnaar Mauro Cuylits, buiten beeld, spurtte iedereen uit het wiel. © Geert De Rycke

Viktor Soenens tweede op Vlaams kampioenschap: “Een zege én dit zilver: mijn seizoen is compleet”

Wielrennen juniorenMet zilver op het Vlaams kampioenschap voor tweedejaarsnieuwelingen is Viktor Soenens dik tevreden. De renner uit Aalter legde in Laarne met duidelijk verschil de duimen voor Mauro Cuylits, die zijn zesde zege op twaalf koersen liet noteren.

 1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”
  voetbal Beker van België

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”

  Na het teleurstellend resultaat op Moeskroen (1-1) vorige vrijdag, waardoor RWDM ter plaatse blijft trappelen in de rangschikking van 1B, heeft de ploeg van trainer Vincent Euvrard sinds zaterdag volop de focus op de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem. “We nemen de beker ernstig en gaan er alles aan doen om een ronde verder te gaan”, verklaart de Molenbeekse coach.
 2. Tim Luyten: “De bekerwedstrijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Tim Luyten: “De bekerwed­strijd tegen Asterix Avo zal uniek zijn voor de speelsters van VBC Zandhoven, ze moeten van elk moment genieten”

  Het volleybalteam van VBC Zandhoven ontvangt zaterdag bekerwinnaar en landskampioen Asterix Avo uit Beveren. Een onvergetelijke gebeurtenis voor de Kempense club. Een prachtige gelegenheid voor de jonge volleybalsters om zich te tonen tegen de Belgische top. Een stunt om door te stoten naar de kwartfinales in de Belgische beker zit er niet in, maar de meisjes van Zandhoven zullen hun allerbeste energie bovenhalen om zo veel mogelijk weerwerk te bieden.