Viktor Boone in een duel met Daniel Maderner, de Oostenrijkse spits van Waasland-Beveren die op dit beeld een duidelijke overtreding begaat.
Volledig scherm
Viktor Boone in een duel met Daniel Maderner, de Oostenrijkse spits van Waasland-Beveren die op dit beeld een duidelijke overtreding begaat. © BELGA

Viktor Boone (SK Deinze): “Dankzij goeie match tegen Waasland-Beveren met vertrouwen naar het Lisp”

Twee zeges, vijf puntendelingen, één nederlaag. Voor SK Deinze is het tijd nog eens een driepunter te pakken. Zaterdag staat een trip naar het Lisp op de kalender. Thuis tegen Lierse Kempenzonen kwam Deinze niet verder dan 1-1.

  1. Eendracht Termien schuift in de allerlaatste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Lenaarts: ”Zulke dramatische afloop verdienden we niet”
    voetbal derde nationale B

    Eendracht Termien schuift in de allerlaat­ste minuut ongelukkig onderuit tegen St.-Le­naarts: ”Zulke dramati­sche afloop verdienden we niet”

    Het zit Eendracht Termien dit seizoen niet echt mee. Net nu de club nood had aan een zegereeks om terug vertrouwen te tanken en de kloof met de kopgroep te dichten, schoof men dit weekend in en tegen Sint Lenaarts in blessuretijd heel ongelukkig onderuit. Bij het wegtrappen van de bal slipte het steunbeen van doelman Valkeners weg op het vettige veld en kaatste de bal via thuisspits Bevers ongelukkig in doel. Weg puntje en grote ontgoocheling in het Termienkamp.