Philippe Huart start in zijn vijfde seizoen van de Ford Fiesta Sprint Cup.
Volledig scherm
Philippe Huart start in zijn vijfde seizoen van de Ford Fiesta Sprint Cup. © RV

Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022

autosportFord Peerlings blijft aanwezig in de Ford Fiesta Sprint Cup en één van de drie wagens komt sowieso opnieuw in handen van Philippe Huart. Zonder tweevoudig kampioen Kenny Herremans aan de start in 2022, geniet hij aldus de eer om als enige rijder voor een vijfde seizoen te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup. De Leuvenaar was er immers bij toen in 2018 het startschot werd gegeven van de unieke Ford-merkencup.

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren