Nieuwkomer Stef Laurens kwam in het tussenseizoen over van Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Nieuwkomer Stef Laurens kwam in het tussenseizoen over van Sint-Niklaas. © Geert De Rycke

Vijf nieuwkomers moeten Vigor Wuitens Hamme laten bevestigen in derde nationale A

VoetbalVorig seizoen kon Vigor Wuitens Hamme de neerwaartse spiraal ombuigen. De ploeg zorgde voor een wederopstanding in derde nationale en de Hammenaren groeiden uit tot een zeer degelijke subtopper. Waar nodig werd uitgekeken naar versterking. Vijf nieuwkomers moeten de Hammenaren laten doorgaan op hetzelfde elan.

 1. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
  voetbal jupiler pro league

  Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

  AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.
 1. Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”
  Triatlon

  Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”

  Met Lukas Bosmans als eerste over de streep kreeg de 70.3 Ironman van Maastricht een Belgische winnaar. De Vlaams-Brabander zette een schitterende prestatie neer in een wedstrijd waar meer dan 500 landgenoten aan de start verschenen. Onder hen ook zanger Koen Wauters die - fel aangemoedigd - de finish haalde in zijn eerste Ironman uit zijn nog prille triatloncarrière.