Hoewel Lokeren-Temse een plaats hoger staat dan KVV Zelzate, lijkt het op meerdere vlakken een beetje in het nadeel tegen de Meetjeslanders.
Volledig scherm
Hoewel Lokeren-Temse een plaats hoger staat dan KVV Zelzate, lijkt het op meerdere vlakken een beetje in het nadeel tegen de Meetjeslanders. © Geert De Rycke

Vier statistieken onder de loep: hoe groot is de kloof tussen Zelzate en Lokeren-Temse?

voetbal tweede nationale ADerde wedstrijd in acht dagen voor Lokeren-Temse. De Waaslanders ontvangen vanavond KVV Zelzate, de zesde op bezoek bij de vijfde. Gescheiden door één plaatsje in het klassement, maar hoe diep is de (mathematische) kloof nu écht? De onderlinge verhoudingen in vier statistieken.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.