Evelyne Dom, Michelle Van Mol, Astrid Dierckx en Elyne Boeykens maken zaterdag hun opwachting op het Padel Gala te Knokke.
Volledig scherm
Evelyne Dom, Michelle Van Mol, Astrid Dierckx en Elyne Boeykens maken zaterdag hun opwachting op het Padel Gala te Knokke. © WWT

Vier Antwerpse speelsters tegen wereldtop padel in Knokke: “Genieten en hopen om enkele punten te sprokkelen”

PadelDe Belgische padeltop krijgt van vrijdag tot en met zondag tijdens het Belfius Padel Summer Gala in Knokke de kans om het op te nemen tegen de allerbeste spelers en speelsters ter wereld. Bij de vrouwen is die eer weggelegd voor vier Antwerpse speelsters: Evelyne Dom, Michelle Van Mol, Astrid Dierckx en Elyne Boeykens. Deze laatste blonk het voorbije weekend ook nog eens uit op de tenniscourts.

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.