Robbie D'Haese scoorde het openingsdoelpunt voor KVO, zijn vijfde voor de club waar hij z'n jeugdopleiding kende.
Volledig scherm
Robbie D'Haese scoorde het openingsdoelpunt voor KVO, zijn vijfde voor de club waar hij z'n jeugdopleiding kende. © BELGA

Vertrouwen bij Robbie D’Haese en KV Oostende: “We hebben van geen enkele ploeg schrik”

voetbal jupiler pro leagueKV Oostende nestelt zich gezellig in de top van het klassement na de knappe 1-3 tegen Charleroi. Ietwat onverwacht pakt het 6 op 9, een knappe prestatie gezien het zware speelschema van KVO. “We moeten beide voetjes op de grond houden”, laat doelpuntenmaker Robbie D’Haese optekenen. 

 1. Romero vindt opnieuw weg naar doel en bezorgt Ninove belangrijke driepunter: “Ons snel herpakt na opdoffer van woensdag”
  Voetbal Eerste Nationale

  Romero vindt opnieuw weg naar doel en bezorgt Ninove belangrij­ke driepunter: “Ons snel herpakt na opdoffer van woensdag”

  VK Ninove heeft zich stevig herpakt na de kansloze 0-3-thuisnederlaag van afgelopen woensdag tegen Visé. De groenhemden kwamen op het veld van Dessel al vroeg op voorsprong. De Kempenaars kwamen na de rust op gelijke hoogte, maar dan ontbond Oli Romero zijn duivels na vijf matchen zonder doelpunt. De Ninoofse goaltjesdief prikte er nog twee tegen de netten in het slotkwartier en bezorgde zo zijn ploeg een belangrijke driepunter.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.