Twee doelpuntenmakers in beeld: Zaven Yagan opende voor Zwevezele de score, Lorenzo Heirwegh lukte de enige Oudenaardse goal.
Volledig scherm
Twee doelpuntenmakers in beeld: Zaven Yagan opende voor Zwevezele de score, Lorenzo Heirwegh lukte de enige Oudenaardse goal. © Geert De Rycke

Versterking voor Oudenaarde: Karim Essikal (25)
traint dinsdag mee

voetbal tweede nationale ANa drie op achttien grijpt KSV Oudenaarde in. Karim Essikal, een 25-jarige middenvelder met verleden bij Zulte Waregem en Beerschot, komt de rode lantaarn versterken. Dinsdag traint hij voor het eerst met de groep.

 1. Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”

  De druk is (een beetje) van de ketel bij Zulte Waregem na de deugddoende overwinning vorige zondag tegen hekkensluiter Beerschot. Essevee reist vandaag met vertrouwen naar de Oostkantons voor de bekerconfrontatie met AS Eupen. “Dat is altijd een moeilijke verplaatsing, maar we hebben de ambitie om ons seizoen zeker nog wat kleur te geven en dat kan met een goed bekerparcours”, zegt Alessandro Ciranni optimistisch.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.