De kwalificatie voor de Afrikaanse Champions League werd uitbundig gevierd in de kleedkamer van Simba SC door Sven Vandenbroeck (midden) en zijn spelersgroep.
Volledig scherm
De kwalificatie voor de Afrikaanse Champions League werd uitbundig gevierd in de kleedkamer van Simba SC door Sven Vandenbroeck (midden) en zijn spelersgroep. © Simba SC / RV

Verrassing! Sven Vandenbroeck verlaat Tanzaniaanse kampioen Simba SC daags na Champions League-kwalificatie.

VoetbalSven Vandenbroeck verlaat Simba SC met onmiddelijke ingang. Een verrassing van formaat, want woensdagavond zorgde de Steenokkerzeelnaar nog voor een stunt door zich met de Tanzaniaanse kampioen van deelname aan de Afrikaanse Champions League te verzekeren. Maar daags nadien gingen beide partijen dus in onderling overleg uit elkaar.

 1. Hannes Van Der Bruggen zag zijn debuut bij Cercle verknald door Lamkel Zé: “Geen geslagen ploeg”
  VOETBAL 1A

  Hannes Van Der Bruggen zag zijn debuut bij Cercle verknald door Lamkel Zé: “Geen geslagen ploeg”

  De rode lantaarn flikkert aan de groene zijde van Jan Breydel. Twaalf wedstrijden vóór het einde van de reguliere competitie staat Cercle Brugge er veel minder dramatisch voor dan een jaar geleden, maar toen pookte ene Bernd Storck het geloof in een mirakel op. Vandaag is het de gentleman Paul Clement die groen-zwart uit de malaise moet tillen. De Engelsman gooide Kylian Hazard uit zijn spelersgroep, maar krijgt de mot niet uit de resultaten. Amper één puntje op dertig, bij uitbreiding 4 op 39. What a disaster.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"