Sarah Cools (1) en Lisa Van de Vonder (2) komen net te kort tijdens de finale van het Belgisch kampioenschap.
Volledig scherm
Sarah Cools (1) en Lisa Van de Vonder (2) komen net te kort tijdens de finale van het Belgisch kampioenschap. © WVM

Verrassend verlies van Cools-Van den Vonder tijdens de Masterfinales in Brussel

beachvolleybalZe waren de topfavorieten, ze waren naar Brussel gekomen om hun derde Belgische titel te pakken. Ze lieten daarvoor zelfs de deelname aan een internationaal ‘Future’ toernooi liggen. Ze toonden zich fysiek het sterkste tweetal van het hele beachcircuit. En toch hebben Sarah Cools en Lisa Van den Vonder zondagmiddag de Masterfinales van het beachvolleybal op het Muntplein verloren. 

 1. De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelgerechtigdheid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”
  voetbal challenger pro league
  1

  De Decker (SK Beveren) moet puzzelen in de aanval door blessures en speelge­rech­tigd­heid Mbokani: “Mbo thuis z’n eerste minuten kunnen geven, zou fijn zijn”

  Bij SK Beveren draait alles de laatste dagen rond Dieumerci Mbokani. De toptransfer leidt bijna de volledige aandacht af van de opdracht van dit weekend, de topper tegen Lierse Kempenzonen. Voor die wedstrijd heeft coach Wim De Decker heel wat kopzorgen. Er vielen met Daniel Maderner en Jóan Edmundsson twee aanvallers uit en ook Louis Verstraete staat langer aan de kant. Voor Mbokani is het afwachten of hij speelgerechtigd geraakt.
 1. KVO niet te spreken over vermeende scheldtirade assistent-ref: “Als wedstrijdleiding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”
  Oostende

  KVO niet te spreken over vermeende scheldtira­de assistent-ref: “Als wedstrijd­lei­ding een hoofdrol speelt, zijn we fout bezig”

  Niet alleen de pijnlijke nederlaag in de slotfase ligt KV Oostende zwaar op de maag. Blijkbaar zou de lijnrechter in de daarna ontstane tumult scheldwoorden naar twee KVO-spelers hebben geslingerd. “Arbiters vragen én krijgen al vijftien jaar respect van mij. Waarom ik dan ‘Hou uw bakkes’ krijgt te horen, gaat het mij te ver”, reageert Brecht Capon.