Goele Van Den Ouweland en libero Lisa Neyt speelden een sterke wedstrijd, maar konden niet voorkomen dat Michelbeke zijn derde nederlaag op rij liet optekenen.
Volledig scherm
Goele Van Den Ouweland en libero Lisa Neyt speelden een sterke wedstrijd, maar konden niet voorkomen dat Michelbeke zijn derde nederlaag op rij liet optekenen. © Geert De Rycke

VDK Gent wordt alleen leider na winst tegen Michelbeke: “Middenspeelsters maakten het verschil”

Volleybal Liga A VrouwenSaturnus Michelbeke is er niet in geslaagd om te stunten tegen VDK Gent. De roodhemden van coach Audry Frankart speelden een al bij al verdienstelijke match in de Oost-Vlaamse derby, maar eens te meer bleek dat de ploeg iets te weinig kwaliteit aan boord heeft om tegen de toppers punten te pakken. VDK Gent komt door de derde opeenvolgende zege alleen aan de leiding nadat concurrent Asterix een punt liet liggen tegen Oudegem.

  1. Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”
    VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIE

    Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”

    De ontlading bij de supporters was donderdag groot nadat Lindemans Aalst na een beklijvend duel favoriet Maaseik uitschakelde in de kwartfinale van de Belgische beker. Na een sterke start gaven de Ajuinen een 2-0-voorsprong uit handen en leek het ticket voor de halve finale tegen VHL de thuisploeg te ontglippen. Ondanks een zwakke start in de tiebreak trok Aalst alsnog aan het langste eind.