Britt Ruysschaert (8) was met Lize Timmermans de enige speelster bij Antwerpen die het uitstekend Gentse blok kon verschalken.
Volledig scherm
Britt Ruysschaert (8) was met Lize Timmermans de enige speelster bij Antwerpen die het uitstekend Gentse blok kon verschalken. © Geert De Rycke

VDK Gent veegt Antwerpse volleybalvrouwen van het terrein: “We werden overklast”

Volleybal liga A vrouwen“Was het een offday van Interfreight Brabo Antwerpen of was het een bijna foutloze prestatie van VDK Gent?”, vraagt trainer-coach Cristina Moga zich na de 3-0-nederlaag van zaterdagavond af. “Het lag ergens tussenin. Maar dit Gent was heel indrukwekkend tijdens de wedstrijd tegen ons. We kwamen overal te laat. We schoten overal tekort tegen deze krachtige en snelle thuisploeg.”

  1. Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”
    voetbal 1A

    Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”

    Vierde zege van het seizoen voor Zulte Waregem, en eindelijk ook een eerste doelpunt voor assistkoning Jean-Luc Dompé. De 26-jarige Franse vleugelspeler kon zich tegen Beerschot uitleven op zijn linkerflank, omdat Francky Dury opteerde voor een 4-3-3. “We moesten deze zespuntenmatch winnen en dat hebben we gedaan. Hopelijk kunnen we vanaf nu echt omhoog kijken.”