Iris Vandewielle (11): “Gelukkig worden de halve finales met een heen- en een terugwedstrijd afgewerkt.”
Volledig scherm
Iris Vandewielle (11): “Gelukkig worden de halve finales met een heen- en een terugwedstrijd afgewerkt.” © Gmax

VDK Gent plaatst zich voor halve finale Belgische beker

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENVDK Gent vertrok met de nodige voorzichtigheid richting Antwerpen. Het team van trainer-coach Stijn Morand moest aan de andere kant van de Schelde de kwartfinales van de Beker van België afwerken. In de Arena van Deurne ging het om een rechtstreekse uitschakeling. Dat is altijd link, de riskante onderneming werd niet onderschat. Een plek in de halve finale van de Belgische beker - nu woensdag al - mocht niet door de Gentse vingers glippen.

 1. Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelersgroep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Timothy Heylen ook volgend seizoen coach van KGR Katelijne dat spelers­groep bij elkaar houdt: “Met gezonde sportieve én financiële ambitie”

  Terwijl de beslissing rond het al dan niet definitief stopzetten van het amateurvoetbal vreemd genoeg werd uitgesteld tot 25 januari, wachten steeds meer clubs het verdict niet langer af. Zo rekent men ook bij tweedeprovincialer Groen Rood Katelijne niet meer op een hervatting en wordt al volop werk gemaakt van volgend seizoen. Coach Timothy Heylen blijft aan boord en tot dusver volgde al ruim driekwart van de spelersgroep zijn voorbeeld.
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"