VDK Gent tijdens de ploegvoorstelling. Zonder Marlies Janssens, want die is aan de slag op het WK met de nationale ploeg.
Volledig scherm
VDK Gent tijdens de ploegvoorstelling. Zonder Marlies Janssens, want die is aan de slag op het WK met de nationale ploeg. © WVM

VDK Gent boordevol ambitie bij de aanvang van het nieuwe volleybalseizoen: “We willen alles winnen”

vrouwenvolleybal liga AVDK Gent heeft tijdens een persmeeting de ambities voor het volgend Liga-jaar duidelijk gemaakt. Vol vertrouwen wil het team van Birgit Hoeree, CEO van VDK Gent, het sportief uitdagend seizoen aanvatten. Leen Van den Neste, de voorzitter van het directiecomité, bevestigde de geestdrift van de Gentse volleybalclub. Coach Stijn Morand stelde de speelsters aan het publiek voor. Er klonk fierheid in zijn uiteenzetting. Kapitein Laure Flament beaamde: “Wij willen alles winnen.”

  1. Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditieclubs: “Gepast eerbetoon brengen aan  onze overleden ‘opperleeuw’ ”
    voetbal tweede nationale B

    Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditie­clubs: “Gepast eerbetoon brengen aan onze overleden ‘opperleeuw’ ”

    Er zijn zo van die wedstrijden die op basis van de affiche al tot de verbeelding spreken en Berchem Sport - Racing Mechelen is daar een van. Dit weekend staan de twee traditieclubs tegenover elkaar op het Rooi met elk hun eigen ambities. Racing Mechelen wil aansluiting houden met de top vijf terwijl Berchem vooral afstand wil nemen van de degradatiezone. Maar zondagmiddag staat de wedstrijd voor de troepen van Nico Van Uytsel toch vooral in het teken van een afscheid.