Derdeprovincialer VC Jekervallei Heur-Sluizen kan op de dag van de sponsors uitpakken met de uitbreiding van de gratis jeugdwerking.
Volledig scherm
Derdeprovincialer VC Jekervallei Heur-Sluizen kan op de dag van de sponsors uitpakken met de uitbreiding van de gratis jeugdwerking. © Borgerhoff

VCJ Heur-Sluizen breidt gratis jeugdwerking uit

Voetbal Derde provincialeDerdeprovincialer VC Jekervallei Heur-Sluizen is de start van het nieuwe seizoen begonnen voor het tweede jaar op rij met een diner op de middenstip voor alle partners van de club. Hoofdsponsor Maes Containers had een verrassing in petto met een ballonvaart. Er viel ook droevig nieuws te melden door voorzitter Peter Nelissen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschatten”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE b

  Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschat­ten”

  Van een uitstekende start gesproken: FC Moen won driemaal op rij en deelt de leidersplaats met SV Moorsele. Het team van trainer Grégory Vandenbulcke zal het wel lange tijd zonder doelman Olivier Vancoillie moeten doen. Hij brak vorige week in de thuismatch tegen SK Nieuwkerke zijn kuitbeen. Zijn jonge vervanger Emilio D’Hondt staat paraat. Moen ging op SK Geluwe overtuigend winnen met 1-3.