Justine D'Hondt: "Ik kan niet hopen op een terugkeer tijdens dit seizoen. Het is vooruitkijken naar een nieuwe start in augustus 2022.”
Volledig scherm
Justine D'Hondt: "Ik kan niet hopen op een terugkeer tijdens dit seizoen. Het is vooruitkijken naar een nieuwe start in augustus 2022.” © Geert De Rycke

VC Oudegem start het nieuwe volleybalseizoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”

vrouwenvolleybal liga AEen voorbeschouwing maken over het nieuwe volleybalseizoen van VC Oudegem zonder even stil te staan bij de zware blessure van aanwinst Justine D’Hondt is onmogelijk. De onfortuinlijke aanvalster, die zeer gemotiveerd de overstap maakte van Asterix Avo naar Oudegem, blesseerde zich tijdens een oefentoernooi. Zij is maandenlang uitgeschakeld. Pech voor de volleybalster, pech voor het team van trainer-coach Fien Callens.

  1. Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”
    voetbal tweede nationale A

    Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”

    We durven vermoeden dat Gino Pauwels, T1 van KVV Zelzate, overwogen heeft om zelf de voetbalschoenen aan te trekken. Quasi een hele ploeg in de lappenmand en dan naar Merelbeke, de nummer twee in het klassement, moeten. Het leek geen prettig vooruitzicht. Maar zie, 0-1 was het eindverdict. Il faut le faire. Kevin Kabera was één van de smaakmakers in de ploeg van voorzitter Stefaan Luca.