Justine D'Hondt: "Ik kan niet hopen op een terugkeer tijdens dit seizoen. Het is vooruitkijken naar een nieuwe start in augustus 2022.”
Volledig scherm
Justine D'Hondt: "Ik kan niet hopen op een terugkeer tijdens dit seizoen. Het is vooruitkijken naar een nieuwe start in augustus 2022.” © Geert De Rycke

VC Oudegem start het nieuwe volleybalseizoen in de Liga met een gehavende ploeg: “Toch beginnen we met een bredere kern”

vrouwenvolleybal liga AEen voorbeschouwing maken over het nieuwe volleybalseizoen van VC Oudegem zonder even stil te staan bij de zware blessure van aanwinst Justine D’Hondt is onmogelijk. De onfortuinlijke aanvalster, die zeer gemotiveerd de overstap maakte van Asterix Avo naar Oudegem, blesseerde zich tijdens een oefentoernooi. Zij is maandenlang uitgeschakeld. Pech voor de volleybalster, pech voor het team van trainer-coach Fien Callens.

 1. Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”
  Voetbal eerste provinciale

  Luc Reumers (Zepperen-Brustem): “Het wordt nog spannende competitie”

  Met vier punten voorspong op het tweede geklasseerde Bree-Beek, prijkt Zepperen-Brustem comfortabel aan de leiding. Laat het nu net beide teams zijn, die volgend weekend in Bree tegenover elkaar staan in een regelrechte confrontatie. Bij winst slaat het team van trainer Luc Reumers een ruime kloof en lijkt de weg naar de titel open te liggen. “Het is nog veel te vroeg om hierover nu reeds conclusies te trekken. We zijn niet eens halfweg”, blijft Reumers voorzichtig.
 2. Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

  Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

  Na ruim een maand, het equivalent van vijf wedstrijden, weet Cappellen eindelijk nog eens hoe een overwinning smaakt. De troepen van Tom Schipper kwamen nog twee keer op achterstand in de topper tegen Jong KV Mechelen, een duel tussen de nummers vier en vijf in de stand, maar ondermeer dankzij twee goals van Laurens Symons (21) zetten ze die scheve situatie nog helemaal recht, 2-4 was de eindstand.