Bieke Kindt en Nel Demeyer vormen een Oudegems blok.
Volledig scherm
Bieke Kindt en Nel Demeyer vormen een Oudegems blok. © Belga

VC Oudegem laat kansen liggen in bekerfinale en gaat onderuit

Volleybal beker van belgië“Perseverance” of volharding. Dat is de naam van de robot die vorige week op Mars geland is. Het is ook een kwaliteitsnorm die bij de volleybalsters van VC Oudegem sterk benadrukt wordt. “We willen na de finale met fierheid van het veld stappen”, dat had Oudegemcoach Fien Callens voor de wedstrijd laten weten. Het mocht echter niet baten.

 1. Lennert De Smul één van de aanwinsten van FC Mandel United: “Een nieuwe uitdaging na een lastige periode”
  voetbal eerste nationale

  Lennert De Smul één van de aanwinsten van FC Mandel United: “Een nieuwe uitdaging na een lastige periode”

  Bij eerstenationaler FC Mandel United krijgt de ploeg voor volgend seizoen stilaan vorm. Vijf nieuwkomers werden reeds officieel voorgesteld en in de komende weken mogen er nog een vijf- à zestal extra versterkingen verwacht worden. Wie we volgend seizoen zeker al in het outfit van Mandel United zullen zien, is de 24-jarige Lennert De Smul, een talentrijke linksvoetige verdediger.
 2. Kenny Molly behoorde in de Amstel Gold Race tot de ‘vlucht van de dag’: “Het ging er redelijk hard aan toe. Ik voelde me niet echt super en had maagklachten”
  wielrennen profs

  Kenny Molly behoorde in de Amstel Gold Race tot de ‘vlucht van de dag’: “Het ging er redelijk hard aan toe. Ik voelde me niet echt super en had maagklach­ten”

  Derdejaarsprof Kenny Molly uit Nieuwkerke behoorde zondag tijdens de Amstel Gold Race in het shirt van het pro continentale Bingoal-Sauzen Pauwels-Wallonie Bruxelles tot de ‘vlucht van de dag’. “We waren door de ploegleiding met vijf aangeduid om proberen mee te gaan in een vroege ontsnapping”, zegt Kenny Molly.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"