Victor Notebaert opende de score in de derby.
Volledig scherm
Victor Notebaert opende de score in de derby. © VDB

Vansuypeene trapt vanaf penaltystip Gullegem naar derbywinst in Menen

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AOp basis van de tweede helft won FC Gullegem in tweede nationale A de derby op KSCT Menen verdiend. In de slotfase viel de beslissing op strafschop. Kapitein Efrem Vansuypeene nam zijn verantwoordelijk en trapte de 1-2 binnen. Doelman Benoit Degruyter koos daarbij de andere hoek. 

  1. Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowinski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdopleiding van ZVK Eisden Dorp rendeert”

    Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowin­ski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdop­lei­ding van ZVK Eisden Dorp rendeert”

    Met confrontaties tegen Moeskroen en Herentals staat ZVK Eisden-Dorp deze week voor twee belangrijke thuiswedstrijden in de hoogste reeks van het Futsal. Opmerkelijk is dat de spelerskern van de Maasmechelse club grotendeels bestaat uit spelers uit de eigen jeugdwerking. En dat is toch wel een unicum voor het futsal in België. “Deze keuze is deels ingegeven door de hoge blessurelast, maar anderzijds is het ook een bewuste keuze om de belangrijkheid van een goede jeugdopleiding te accentueren”, zegt Eisdens coach Guy Beckers.