Urbain Spaenhoven is niet tevreden over het drukke schema van Lokeren-Temse in de komende week: “Zoveel wedstrijden op zo weinig dagen, eigenlijk gaat dat niet op dit niveau.”
Volledig scherm
Urbain Spaenhoven is niet tevreden over het drukke schema van Lokeren-Temse in de komende week: “Zoveel wedstrijden op zo weinig dagen, eigenlijk gaat dat niet op dit niveau.” © Geert De Rycke

Urbain Spaenhoven niet blij met loodzwaar programma Lokeren-Temse: “Vier wedstrijden in 10 dagen? In eerste klasse zouden ze op hun achterste poten staan”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ARonse is amper achter de rug, of Lokeren-Temse trekt zondagmiddag al richting Zwevezele. Geen cadeautje. Coach Urbain Spaenhoven belooft wijzigingen door te voeren: “Ik zal mijn ploeg op een andere manier voorbereiden... maar wie op het veld staat, moet in staat zijn om te winnen.”

 1. Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Hans Cornelis (SKV Zwevezele) verrast door beslissing om te stoppen in nationale: “Donderslag bij heldere hemel”

  Na VC Wingene heeft nu ook SKV Zwevezele een pijnlijke knoop moeten doorhakken. De Raad van Bestuur besliste vorige week om afscheid te nemen van het nationale voetbal. De te zware licentievoorwaarden voor eerste nationale waren er te veel aan. Voorzitter Paul Degroote, de sterke man achter Zwevezele, gooide samen met zijn bestuursteam de handdoek.
 2. Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoeilijke Monte-Carlo
  Autosport

  Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoei­lij­ke Mon­te-Car­lo

  Ook zonder sneeuw is de negentigste editie van de Monte-Carlo een thriller geworden. Een historische editie met de tachtigste WK-zege voor Sébastien Loeb, voor het eerst aan de zijde van Isabelle Galmiche, de eerste vrouw die een WK-rally wint in 25 jaar. Van Belgische zijde was er de moeilijke wedstrijd voor Thierry Neuville, maar ook twee podia in twee verschillende klassen, waaronder één voor de Mechelse student communicatie Grégoire Munster. Munster eindigde ondanks een lekke band in de slotfase derde in de WRC2 Junior.
 1. KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  Nu het overlegcomité pas weer groen licht gaf om de voetbalcompetitie te hervatten, maakt ook KVK Wellen zich op voor de herstart. Nadat een week geleden met 6-2 gewonnen werd van Zonhoven, trad het jonge team van coach Maxime Annys dit weekend aan op Bocholt. Spijts een 2-1-nederlaag lijkt het erop alsof de geelblauwe formatie klaar is voor de herstart. “Wij hebben voor aanvang van dit seizoen tot doel gesteld om rustig mee te draaien en die verwachting kan ingelost worden. Jammer dat we af en toe in al ons jeugdig enthousiasme de richtlijnen in de wind sloegen, maar al bij al kunnen we ons vinden in de prestaties voor nieuwjaar”, geeft de coach nog even mee.