Felice Mazzu: "We moeten zeer positief blijven tegen de spelers, want ze hebben een sterke match gespeeld.”
Volledig scherm
Felice Mazzu: "We moeten zeer positief blijven tegen de spelers, want ze hebben een sterke match gespeeld.” © Photo News

Union geeft tegen Antwerp alles na de rust uit handen. Trainer Felice Mazzu: “We moeten hier lessen uit trekken en kalm blijven”

voetbal 1ARuim een uur lang leek er niets aan de hand. Undav had Union vlak voor de rust op voorsprong gebracht tegen Antwerp en meteen na de pauze stapelden de kansen zich op voor de Brusselaars. Antwerp ging echter nog op en over Union (1-2), waar na afloop de teleurstelling zeer groot was.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Nieuwkomer Seppe Brulmans: “Bij Bocholt VV vielen de puzzelstukken in elkaar”
  Voetbal Tweede Nationale B

  Nieuwkomer Seppe Brulmans: “Bij Bocholt VV vielen de puzzelstuk­ken in elkaar”

  Seppe Brulmans (28) heet de man die Bocholt VV de volgende maanden en jaren de weg naar boven zal wijzen. De middenvelder uit Bilzen die nauwelijks een jaar terug op advies van vriend Thibaut Courtois de koffers had gepakt voor een Spaans avontuur, kiest na een tumultueuze periode voor de stabiliteit van Limburg en de Damburg. Klaar voor de kraker van zaterdag in het stadion van leider Hasselt?