Felice Mazzu: "We moeten zeer positief blijven tegen de spelers, want ze hebben een sterke match gespeeld.”
Volledig scherm
Felice Mazzu: "We moeten zeer positief blijven tegen de spelers, want ze hebben een sterke match gespeeld.” © Photo News

Union geeft tegen Antwerp alles na de rust uit handen. Trainer Felice Mazzu: “We moeten hier lessen uit trekken en kalm blijven”

voetbal 1ARuim een uur lang leek er niets aan de hand. Undav had Union vlak voor de rust op voorsprong gebracht tegen Antwerp en meteen na de pauze stapelden de kansen zich op voor de Brusselaars. Antwerp ging echter nog op en over Union (1-2), waar na afloop de teleurstelling zeer groot was.

 1. AV Molenland wint Ekiden voor mixed teams: “We hadden onze zinnen gezet op winst”
  Atletiek

  AV Molenland wint Ekiden voor mixed teams: “We hadden onze zinnen gezet op winst”

  Na een jaartje onderbreking, wegens de coronapandemie, werd zaterdag in Brussel opnieuw de DHL Ekiden georganiseerd. Die aflossingsmarathon lokt jaarlijks een duizendtal teams naar het Koning Boudewijnstadion. AV Molenland nam deel onder de naam Squadra Petralia en finishte bijzonder knap na 2u20:02 als tiende algemeen en vooral als eerste in de categorie mixed teams. “Dit is altijd een heel leuke wedstrijd met veel sfeer”, aldus Jan Petralia.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.