Deniz Undav: “Uiteraard ben ik trots dat ik uitgeroepen werd tot man van de wedstrijd, maar het collectieve primeert.”
Volledig scherm
Deniz Undav: “Uiteraard ben ik trots dat ik uitgeroepen werd tot man van de wedstrijd, maar het collectieve primeert.” © PN

Undav schenkt Union verrassende zege op bezoek bij Anderlecht: “Ik voel me geweldig”

voetbal 1AOnvergetelijk. Zo kan je de terugkeer in 1A van Union na bijna 50 jaar het best omschrijven. Winnen op het veld van grote buur was iets waar de Unionisten op voorhand stiekem van droomden, maar zondagnamiddag werd het gewoonweg werkelijkheid. Union zette Anderlecht verdiend met 1-3 opzij.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.