Anouck Van Bouwel (2), alweer knap aangespeeld door setter Sara De Donder, pakt uit met een succesvolle aanval tegen Tchalou Volley.
Volledig scherm
Anouck Van Bouwel (2), alweer knap aangespeeld door setter Sara De Donder, pakt uit met een succesvolle aanval tegen Tchalou Volley. © Mpics

Uitblinkster Sara De Donder (Antwerp Volley): “Ik vind het heerlijk om af en toe met een verrassende oplossing uit te pakken”

VOLLEYBAL LIGA VROUWENVoor de tweede keer op rij wonnen de Antwerpse volleybalvrouwen het duel met Tchalou Volley. Vorige week werd het een vlotte overwinning in de Belgische beker, zondagavond liep het iets moeizamer in de Belgische competitie. Het team van coach Cristina Moga begon zenuwachtig, maar herstelde zich daarna voorbeeldig met wilskrachtig volleybal. Het had zelfs niet tot een tiebreak moeten komen.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”
  INDOORHOCKEY

  Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

  Antwerp-speelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.