Nova Marring (6) scoorde aanvallend bijna aan vijftig procent tegen Thessaloniki.
Volledig scherm
Nova Marring (6) scoorde aanvallend bijna aan vijftig procent tegen Thessaloniki. © CEV

Uitblinkster Nova Marring tankt vertrouwen in de CEV Cup tegen PAOK Thessaloniki: “Dit was twee sets lang het échte Asterix Avo”

Volleybal Liga AMet Eline Van Elsen in de basisopstelling begon Asterix Avo aan de terugwedstrijd van de CEV Cup tegen PAOK Thessaloniki. Geen Helena Gilson wegens griep, geen Bente Deckers, toch aanwezig, wegens een lichte hersenschudding. Wel een huizenhoge strijdlust en veel morele ondersteuning voor Laura Overwater die om zeer dringende familiale redenen naar Nederland moest terugkeren. 

 1. Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”
  voetbal eerste nationale

  Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”

  Het gaat plots allemaal snel voor youngster Nick Van Diest. De zoon van ex-Lommelspeler Wim Van Diest maakte vorig weekend in Hoogstraten zijn debuut voor Patro en dit tot ieders tevredenheid. Zaterdag komt ex-club SK Heist op bezoek, waar hij begin september door Eisden werd weggekaapt. Zenuwen kent Nick niet. “Van meerdere Heistspelers kreeg ik deze week lovende berichtjes voor mijn debuut toegestuurd, maar zaterdag willen ik en mijn team wel de zegereeks van mijn vroegere club beëindigen”, klinkt Van Diest kordaat.
 1. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”
  voetbal super league

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.