Joey Van Holderbeke ontpopte zich met twee doelpunten tot 'game changer' in het duel tegen Dendermonde.
Volledig scherm
Joey Van Holderbeke ontpopte zich met twee doelpunten tot 'game changer' in het duel tegen Dendermonde. © Robby Verdickt

Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de
3-1-zege tegen Dendermonde: “Net op tijd de rug gerecht”

voetbal eerste provincialeFC Sleidinge? Een vogel voor de kat in eerste provinciale. Die gedachte leeft en leefde bij veel kenners van de reeks. Maar de jongens van Peter Lippens beten dit weekend stevig van zich af. Joey Van Holderbeke was goed voor een eerste basisstek en zette zijn vorm met twee doelpunten in de verf. De basis voor 3-1-winst in Dendermonde. Van Holderbeke zag zijn ploeg verdiend de drie punten pakken.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?