Ugo De Wilde in zijn Inter Europol Competition Ligier JS P320 - Nissanop het  Algarve International Circuit in Portimao, Portugal.
Volledig scherm
Ugo De Wilde in zijn Inter Europol Competition Ligier JS P320 - Nissanop het Algarve International Circuit in Portimao, Portugal. © Photo News

Ugo De Wilde voor razend druk weekend in Portugal, met maar liefst vier races

autosportDe 18-jarige Brabander Ugo De Wilde gaat een druk weekend tegemoet op het Autodromo Algarve di Portimao met de finales van het European Le Mans Series kampioenschap, de Le Mans Cup en van de Alpine Europa Cup, of vier races in één weekend. In alle gevallen zal hij mikken op de bovenste trede van het podium om een zeer druk 2021 af te sluiten op een, naar hij hoopt, positieve noot.

  1. Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promovendus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”
    VOETBAL

    Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promoven­dus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”

    Komend weekend zet Jordy Croux (27) een punt achter zijn eerste seizoen in de Japanse J1 League. Dan strijdt de Hasselaar met Avispa Fukuoka in een rechtstreeks prestigeduel met FC Tokio om de achtste plaats. Een meer dan bevredigend eindresultaat voor de promovendus, die nooit in de problemen kwam en ook Croux blikt met een positief gevoel terug op het eerste deel van zijn avontuur in het land van de rijzende zon.