Ugo de Wilde is aan het wachten op de Norma M20FC voor een nachtelijke rijbeurt.
Volledig scherm
Ugo de Wilde is aan het wachten op de Norma M20FC voor een nachtelijke rijbeurt. © Jens Mommens / RV

Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstander: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”

autosportUgo de Wilde heeft ei zo na de 43ste editie van de 24 uur van Zolder op zijn naam geschreven, maar een fout van een tegenstander maakte dat de jongeman uit Zaventem niet eerste maar tweede eindigde. Na meer dan de helft van de race in Zolder op kop te hebben gereden, verdienden De Wilde en zijn team McDonald’s Racing by Comtoyou beter.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanenstrijd tegen Limburg United B”

  Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanen­strijd tegen Limburg United B”

  In TDM 1 zijn de twee Limburgse clubs Croonen Lommel en Limburg United B uitstekend op dreef. De strijd in de top van het klassement is dan ook adembenemend spannend. Met vier clubs staan ze met tien punten uit vier wedstrijden. De Noord-Limburgers staan mee aan de leiding en zijn klaar voor de derby van het jaar met komend weekend het bezoek van Limburg United B. Center Toon Ceyssens (24) bezig aan een beresterk seizoen kijkt reikhalzend uit naar de titanenstrijd.