Ugo de Wilde is aan het wachten op de Norma M20FC voor een nachtelijke rijbeurt.
Volledig scherm
Ugo de Wilde is aan het wachten op de Norma M20FC voor een nachtelijke rijbeurt. © Jens Mommens / RV

Ugo de Wilde van zege in 24 uur van Zolder gehouden door fout tegenstander: “Ik hoop volgend jaar weer aan de start te staan zodat ik revanche kan nemen”

autosportUgo de Wilde heeft ei zo na de 43ste editie van de 24 uur van Zolder op zijn naam geschreven, maar een fout van een tegenstander maakte dat de jongeman uit Zaventem niet eerste maar tweede eindigde. Na meer dan de helft van de race in Zolder op kop te hebben gereden, verdienden De Wilde en zijn team McDonald’s Racing by Comtoyou beter.

 1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”

  Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst) na de 1-3-nederlaag tegen Wellen: “We geven niets weg en toch gaan we de boot in”

  Van twee teams, die doorgaans een voetballende oplossing nastreven, bleek in het duel tussen Schoonbeek-Beverst en Wellen uiteindelijk weinig van over te blijven. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) zag zijn team nochtans goed starten. “Gaandeweg in die eerste helft werd duidelijk, dat we voorin geen balvastheid toonden. Vandaar ook met Guiseppe Salamone een wissel bij de rust. De bedoeling was om nog te wachten tot het uur om voluit de gaan drukken. Dat bleek door dat doelpunt meteen na de pauze, niet meer nodig”, geeft Beckers aan.
 1. Hasselt neemt het op tegen ploeg van Tim Verschueren (ex-Achel), Wellen en Datovoc kunnen klassement verbeteren
  Volleybal eerste nationale

  Hasselt neemt het op tegen ploeg van Tim Verschue­ren (ex-Achel), Wellen en Datovoc kunnen klassement verbeteren

  De Limburgse volleybalploegen in eerste nationale staan dit weekend voor interessante uitdagingen. Safesign Hasselt krijgt het bezoek van Volley Noorderkempen, het team van Tim Verschueren (ex-Achel). Hasselt gaat na enkele minder goede weken op zoek naar winst. Bij de vrouwen kunnen Wellen tegen Stekene en Datovoc tegen Bissegem bij winst een goede zaak doen.
 2. Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  KM Torhout B – een nieuwkomer in vierde provinciale B – is dit seizoen een van de revelaties in het provinciaal circuit. De piepjonge garde liet in de eerste weken hier en daar wel wat puntjes liggen, maar met een recente twaalf op twaalf is de Velodroomformatie opgeklommen tot een gedeelde vierde plaats in het klassement, op drie punten van nummer twee Varsenare B. De troepen van aanvoerder Arne Denolf trekken dit weekend naar leider Wingene.