Ugo de Wilde geconcentreerd voor hij instapt om te gaan racen. De jonge belofte uit Zaventem start dit weekend in Daytona.
Volledig scherm
Ugo de Wilde geconcentreerd voor hij instapt om te gaan racen. De jonge belofte uit Zaventem start dit weekend in Daytona. © Jens Mommens / RV

Ugo de Wilde sluit meerjarencontract met Mühlner Motorsport in de uithoudingsracerij: “We gaan alles geven om dit nieuwe hoofdstuk met de 24 uur van Daytona zo goed mogelijk aan te vatten”

AUTOSPORTUgo de Wilde maakte vandaag bekend dat hij een managementcontract voor verschillende jaren met Muehlner Motorsports afsloot. Beide partijen betwisten alvast de vier races van Michelin Endurance Cup in 2021. Dit kampioenschap binnen het IMSA WeatherTech Championship omvat de 24 uur van Daytona, de 12 uur van Sebring, de 6 uur van Watkins Glen en Petit Le Mans.

  1. Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale A

    Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”

    Arne Van Den Eynde maakte vorige week op FC Gullegem zijn wederoptreden met een invalbeurt van een twintigtal minuten. De middenvelder viel in de topper tegen SC Lokeren-Temse uit met een gescheurd ligament aan de enkel en rekent er na een lange revalidatie op tegen de eindronde in topvorm te zijn. Hij hoopt in competitieverband met meer speelminuten matchritme op te doen, maar nu zondag tegen Racing Harelbeke kan hij zeker nog geen negentig minuten aan.