In Herne boekte Tyler Desmet zijn tweede zege van het seizoen. Hij reed solo naar de aankomstlijn.
Volledig scherm
In Herne boekte Tyler Desmet zijn tweede zege van het seizoen. Hij reed solo naar de aankomstlijn. © Geert Tresignie

Tyler Desmet heeft tweede zege beet: “Toegegeven, ik verwachtte meer van dit seizoen, maar beter kon niet”

wielrennen beloftenTweedejaarsjunior Tyler Desmet (18) heeft een tweede seizoenszege beet. Eind maart won hij in Bretagne de slotetappe van de tweedaagse Penn Ar Bed-Pays d’Iroise. Zaterdag zette hij de kermiskoers in Herne naar zijn hand.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Senne Vits herwon vertrouwen na toevallige herkansing en trekt met Rupel Boom naar Thes Sport: “Clean sheets geven vertrouwensboost”
  voetbal eerste nationale

  Senne Vits herwon vertrouwen na toevallige herkansing en trekt met Rupel Boom naar Thes Sport: “Clean sheets geven vertrou­wens­boost”

  Het kan keren. Na de 0-3-nederlaag tegen Wezet werd Rupel Boom-doelman Senne Vits naar de bank verwezen, maar toen concullega Laverge een week later al na een kwartier geblesseerd werd afgevoerd, mocht de 26-jarige goalie opnieuw opdraven. Op bezoek bij Winkel hield Vits zijn netten schoon en ook vorig weekend tegen Jong Charleroi hield hij de nul (1-0). Een derde clean sheet in vier wedstrijden die de Steenbakkers een 9 op 12 opleverde. Deugddoende cijfers in aanloop naar het duel met Thes Sport, dat met een 3 op 15 zelf wat op de sukkel lijkt.