Laure Bilo op de Flanders Cup van Lokeren in juli.
Volledig scherm
Laure Bilo op de Flanders Cup van Lokeren in juli. © Geert De Rycke

Tweelingzussen Laure en Marie Bilo mikken op medaille op BK juniores

AtletiekDe juniores en beloften bikkelen zaterdag om hun Belgische titels in Herve. De tweelingzussen Laure en Marie Bilo mogen mikken op minstens een medaille op de 800m (Laure) en de 1500m (Marie) bij de juniores. 

 1. Dominique Ernst bezorgt City Pirates met twee goals derbyzege tegen ex-club Berchem (2-0): “Dit seizoen stap hogerop afdwingen”

  Dominique Ernst bezorgt City Pirates met twee goals derbyzege tegen ex-club Berchem (2-0): “Dit seizoen stap hogerop afdwingen”

  City Pirates deelde een tik uit aan de buren van Berchem in een aangename derby. Dankzij twee goals, beauty’s zeg maar, van Dominique Ernst wonnen de piraten verdiend met 2-0 en pakten ze mede dankzij die eerste clean sheet van het seizoen een belangrijke zes op zes. Berchem greep zijn zeldzame momenten in de wedstrijd, andermaal, niet en raakt stilaan achterop in de stand.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.