Savas Kayim, nieuwe T1 van Evergem Center, aan de zijde van voorzitter Hubert Van De Walle en sportief manager Marc De Caluwé.
Volledig scherm
Savas Kayim, nieuwe T1 van Evergem Center, aan de zijde van voorzitter Hubert Van De Walle en sportief manager Marc De Caluwé. © RVZ

Tweedeprovincialer Evergem Center kiest voor Savas Kayim

voetbal tweede provinciale ADe kogel is door de kerk bij Evergem Center. Savas Kayim (45) volgt op het einde van het seizoen Enzo Verdurme op als coach van de tweedeprovincialer. Kayim had in verleden clubs als HO Kalken, SK Wachtebeke en Sint-Gillis-Waas onder zijn hoede. Kayim kijkt heel erg uit naar de nieuwe uitdaging.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.