Kenny Molly (uiterst rechts) in Gent-Wevelgem naast Gilles De Wilde (Sport Vlaanderen-Baloise) en Alexis Gougeard (AG2R La Mondiale).
Volledig scherm
Kenny Molly (uiterst rechts) in Gent-Wevelgem naast Gilles De Wilde (Sport Vlaanderen-Baloise) en Alexis Gougeard (AG2R La Mondiale). © BELGA

Tweedejaarsprof Kenny Molly in quarantaine en niet in Brugge-De Panne: “Gelukkig ben ik niet ziek en gaat alles goed”

Tweedejaarsprof Kenny Molly van het pro-continentale Bingoal-CT Wallonie-Bruxelles kwam in de slotkoers Brugge-De Panne niet aan de start. In de aanloop van de Ronde van Vlaanderen testte hij immers positief op het coronavirus. “Gelukkig ben ik niet ziek en gaat alles goed”, vertelt Kenny Molly uit Ploegsteert.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases